Queens'te giyim, yiyecek ve bazı eşyalar satan Kaiya's Pallets'in sahibi Chris Sciacco, The New York Post'a yaptığı açıklamada, "Bu kaçak göçmenlerin mağazama gelip keyfi bir şekilde hırsızlık yapabilmeleri ve buna karşı hiçbir şey yapılmaması inanılır gibi değil" dedi .

HAFTADA 6 KEZ!

Sciacco, "Bu durum işletmeyi ve genel giderlerimizi etkiliyor. Bu hızla hayatta kalmaya devam edip edemeyeceğimizi bilmiyorum" açıklamasında bulundu. İş yerinin haftada 6 kez hırsızların hedefi haline geldiği belirtildi. Zaten kalan tek günde de mağaza kapalı!

MALİ AÇIDAN BUNALDIK

Hırsızların genelde toplu olarak satılması gereken ürünlere yöneldiği kaydedildi. Bu paketlerin içinden çaldıkları şeyleri tek tek satıyorlar. New York Belediye Başkanı Eric Adams, krizin şehri mali açıdan da bunalttığına dikkat çekerek, "burada yer kalmadı" uyarısında bulundu.

KAYNAKLAR SONSUZ DEĞİL!

Eric Adams, "Evet kalplerimizdeki sevgi sonsuz ama kaynaklarımız değil. New York'un zengin bir göçmen geçmişi var. Ancak küresel sorunu alıp kendi sorunumuz haline getiremeyiz. Bu herkese karşı haksızlıktır" açıklamasında bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ