Güzelliği ve müzikal yeteneğiyle tanınan sanatçı Hera Aslan, yeni teklisi Alacağı Olsun ile müzikseverlere unutulmaz bir nostalji yolculuğu sunuyor. Sözü ve müziği Hera Aslan’a ait olan şarkı, Ozan Doğulu’nun retro seslerle zenginleştirdiği düzenlemelerle dinleyicileri 80'ler ve 90'ların büyülü atmosferine davet ediyor. İlk akorlarıyla bile dinleyicinin ruhuna işleyen gitar melodileri ve synth sesleri, Alacağı Olsun’un etkileyici yapısını öne çıkarıyor.

Arda Turan gün sayıyor: Bayrampaşa sokaklarından, Ali Sami Yen’in büyülü çimlerine! Arda Turan gün sayıyor: Bayrampaşa sokaklarından, Ali Sami Yen’in büyülü çimlerine!

Duygusal bir hikayeyi anlatıyor 

Şarkının sözleri, arabesk dokunuşlarla zenginleşmiş duygusal bir hikayeyi anlatıyor. Nejat İşler’in ilham veren bir cümlesinden yola çıkan Hera Aslan, Alacağı Olsun ile dinleyicilere farklı tarzları sentezleyen bir proje sunuyor. Retro sekanslarla desteklenen klibi, sanatçının güzelliğini ve zarafetini ön plana çıkarıyor. Hera Aslan’ın bu projedeki görsel çalışmaları, şarkının büyüleyici atmosferini mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

Hera Aslan’ın yeni şarkısı Alacağın Olsun yayında.

Hera Aslan göze de hitap ediyor. 

Genç sanatçı zirveye oynuyor,

Kaynak: HABER MERKEZİ