Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, Sansürsüz Futbol YouTube kanalında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gündeme dair konuşan Çakar, Erden Timur'la ilgili de dikkat çeken iddialar ortaya attı.

Erden Timur-1

"BIRAKMAK ZORUNDA BIRAKILDI"

Timur'un istifa etmek zorunda bırakıldığını öne süren Çakar, "Erden Timur, Dursun Özbek yüzünden görevini bırakmadı. Kendisi bırakmak zorunda ve istifa ettirilmek zorunda bırakıldı. Bu kişinin Ali Koç olduğuna eminim. Ne olabilir? Sayın Koç eniştesi İnan Kıraç vasıtasıyla baskı yapmış olabilir. Ekonomik tehdit veya sosyal tehdit olabilir, 'Ayrılmazsak seni bitireceğiz' demişler olabilirler. Son 2 senede yaptığı transferler, oyunculara dokunması ve yaptığı demeçlerle başarının baş mimarıydı kendisi." şeklinde konuştu.

Ali Koc Tan Erden Timur Yorumu Iceride Ciddi 17403555 4963 Amp

"YARIM AKLIYLA MESAJ VERİYOR"

Ali Koç, Erden Timur'la ilgili şöyle konuşmuştu; "Yaşanan olayları son derece hafife alarak tek önceliği futbolcularımıza ceza verdirmeye çalışan rakiplerimizi not ettik. Bir tanesi var, yalanın insan versiyonu olurdu. Terbiyesiz, utanmadan televizyona çıkıyor ve Trabzon'da yaşanan olaylar için 'Olmamalıydı' diyerek 15 dakika boyunca bizim futbolcularımıza nasıl ceza verilmesi gerektiğini, o yarım aklıyla satır arası mesajlarla vermeye çalışıyor."

Kaynak: DEMET SAROVA