Ekim 2022'de kaçana kadar bir kadını bodrumunda rehin tutmakla suçlanan Missourili adam, geçen yıl nehirdeki bir fıçıda iskelet kalıntıları bulunan başka bir kadının öldürülmesiyle ilgili ek suçlamalarla karşı karşıya... Basın toplantısında savcılar, 41 yaşındaki Timothy Haslett'in, Jaynie Crosdale'in ölümünde birinci derece cinayetle suçlandığını duyurdu.

KEFALETİ 5 MİLYON DOLAR

Haslett daha önce, rehin tuttuğu iddia edilen ve adı açıklanmayan kadının bodrumundan kaçmasının ardından birinci derece tecavüz, kaçırma, saldırı birçok suçlamayla karşı karşıya kalmıştı. Haslett parmaklıklar arkasında kalmaya devam ediyor ve kefaleti 5 milyon dolar olarak belirlendi.

TELEFONDAKİ GÖRÜNTÜLER

Araştırmacılar, siyahi bir kadın olan Crosdale'in 6 Haziran 2022 ile 7 Ekim 2022 arasında öldürüldüğüne inanıyor. Clay County Savcısı Zachary Thompson'a göre; Haslett'e ait bir cihazdan çekilen fotoğraflar, Crosdale'i Excelsior Springs'teki evin bodrumunda gösteriyor.

FIÇILAR DA EŞLEŞTİ

Savcı, Crosdale'in kalıntılarının bulunduğu mavi fıçı ile Haslett'in evindeki diğer fıçıların da eşleştiğini söyledi. Crosdale'in kalıntıları, geçen Temmuz ayında, kanocuların cesedini Missouri Nehri'nde bir fıçıda bulmasıyla keşfedilmişti. Haslett'in evinden kaçan kadına iki kişiyi daha öldürdüğünü söylediği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ