Diyarbakır Bağlar'da katledilen Narin'in ahırda annesi Yüksel Güran, yengesi Hediye Güran ve amcası Salim Güran'ı uygunsuz vaziyette gördüğü ve bunun ardından cani şekilde katledildiği öne sürülmüştü. Komşu köyden bir tanık bu ifadeleri gazeteciye söylemişti. 

Narin Copl Cover Ay9E Cover Rt10 Cover.jpg

HEDİYE GÜRAN HER ŞEYİ ANLATTI


Hediye Güran, ifadesinde Enes Güran ile anne Yüksel Güran'ın boğuştuğunu anlattı. Öte yandan yenge Hediye Güran ve iki şüpheli daha bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

"BOĞUŞMA YAŞANDI  BEN GÖRDÜM"

Narin'in yengesi Hediye Güran'ın ilk ifadesinden detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Hediye Güran, 'Enes ile anne Yüksel Güran arasında bir arbede boğuşma yaşandı ben bunu gördüm' dedi.

Narin Güran Cinayeti Yüksel Güran

EN GÜÇLÜ SENARYO


Emekli polis İsa Altun, Sözcü TV'de katıldığı yayında açıklamalarda bulunurken Hediye Güran'ın bu itirafı sonrasında en güçlü senaryonun Narin'i ağabey Enes'in öldürmesi olduğunu aktardı. Enes Güran'ın kolundaki ısırık izinin de anne Yüksel Güran'a ait olacağı ifade edildi.

Olay sırasındaki sinyaller çok şaşmaz, cinayetlerde sinyaller 2-3 metre yanlış olabilir ama merkezi yeri verir. Sesin de onlara ait olduğu ortaya çıkacaktır. Jandarma ekipleri gece gündüz demeden çalışıyor, uğraşıyor.

Narin Itiraf

İFADELERİ ÇOK KRİTİK

Soruşturma, kovuşturma aşamasına döndü. Bu aşamalardan sonra özellikle bugünden itibaren daha farklı şeyler konuşmuş olacağız. Yenge Hediye Güran'ın ifadeleri çok kritik.

O detaylarda daha neler çıkacak bunları göreceğiz. Anne ile Enes arasında boğuşmanın hangi gün olduğu çok önemli. Failin Enes olduğunu anne ve amcanın diğer akrabaların da Enes'i korumak için uğraştığını düşünüyoruz.


 

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ