UEFA Konferans Ligi’nde Fenerbahçe Hollanda’da Twente’yi, Beşiktaş evinde Dinamo Kiev’i aynı sonuçla 1-0 mağlup edip gruplara adını yazdırırken, Adana Demirspor, sahasında normal süresi ve uzatmaları 1-0 üstünlüğü ile biten maçta Genk’e kaybedip ilk kez katıldığı Avrupa kupalarında grupların kapısından döndü. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konferans liginde hedefi “Kupa” olarak belirledi.


 

İSMAİL KARTAL:

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ikinci maçında Twente'yi deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İsmail Kartal, hem kazanarak gruplara kaldıkları hem de ülke puanını arttırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. Kartal, “6’da 6 yaparak gruplara kaldığımız için çok daha mutluyum. Ülke puanına katkıda bulunduk. Hedefimiz final. Fenerbahçe yarıştığı tüm kulvarlarda mutlu sona ulaşmak için savaşır” şeklinde konuştu.

ŞENOL GÜNEŞ:

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off rövanşında Dinamo Kiev'i 1-0 yenerek gruplara kalan Beşiktaş'ın teknik direktör Şenol Güneş, güzel bir gün olduğunu belirterek, "Golleri atsaydık 4'e, 5'e gidebilirdik. Mutluyuz. Camianın böyle bir morale ihtiyacı vardı. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Futbolda çalım saha dışında değil saha içinde atılır. Son gülen her zaman iyi güler. Taraftarımız bize güvensin. Tahriklere kapılmasın" diye konuştu.

PATRİCK KLUİVERT:

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanşında Belçika ekibi Genk'e penaltılarda 5-4 yenilerek turnuvadan elenen Yukatel Adana Demirspor'un teknik direktörü Patrick Kluivert, "Futbolcularımızla gurur duyuyoruz. Ağzımızda acı bir tak bıraktı ama yılmak yok. Süper Lig ve Türkiye Kupası’na odaklanacağız. Önümüzdeki sezon yine Avrupa’da olup bu kez daha büyük işlere imza atmak hedefindeyiz" dedi. AA

Editör: Hande Durmaz