BluTV iddialı dizisi “İlk ve Son”u 25 Ağustos 2021'de üyeleriyle buluşturmuştu. Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin yer aldığı, senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, yönetmenliğini ise Cem Karcı’nın üstlendiği “İlk ve Son”un izleyiciden tam not almış ve devam sezonu sabırsızlıkla bekleniyordu. 

352107D99D5Bcd39663Eee546A173625

YENİ HİKAYE İLE DEVAM EDİYOR

Deniz ve Barış’ın tutku dolu anlarından boşanmalarına uzanan hikayeyi konu eden dizinin yeni sezonu yeni bir hikaye ile devam edecek. ‘İlk ve Son’ yeni hikayesiyle 24 Ekim’de yayına girecek. Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrolleri paylaştığı dizinin ikinci sezonundan heyecan yaratan ilk teaser’ı yayınlandı. ‘İlkleri unutulmaz sonları kaçınılmaz oldu’ sözleriyle yayınlanan teaser, Nilüfer ve Cihan’ın her duyguyu barındıran aşk hikayesinin habercisi oldu.

Ivs 4X5 Copy-1

NİLÜFER VE CİHAN’IN HİKAYESİ 24 EKİM’DE BAŞLIYOR!

Senaryosu Hakan Bonomo’ya, yönetmenliği Devrim Yalçın’a ait dizinin görüntü yönetmenliğini ise Jim Gucciardo üstleniyor. İlk ve Son, çarpıcı anlatımıyla yine unutulmayacak bir çiftin hikayesini izleyiciler ile buluşturacak.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman, Azra Aksu da yer alıyor. Sürpriz isimlerin yer aldığı konuk oyuncular arasında ise Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu, Kaan Sevi, İlker Kızmaz, İsmet Ege Tonbul, Hakan Atalay var.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY