1. Boşluk İlkesi: Yeni bir ayakkabıya ihtiyacınız varsa eski olanları atın. Yeni kıyafetlere ihtiyacınız varsa dolabınızı düzenleyin. Kalıplaşmış düşüncelerinizden özgürleşmek için istekli olun. Sadece eski şeylerden kurtulduğunuzda, yenilik gelir.

  2. Dolaşım Kanunu: Elde etmek istediğiniz bir şey için şu anda sahip olduğunuzdan vazgeçmeye hazır olun.

  3. Hayal Gücü İlkesi: Hayal gücünüz, potansiyelinizdeki gizli bir güçtür. Mükemmel bir gününüzü kağıda yazın ve sadece güvendiğiniz biriyle paylaşın. Bu notu yakınınızda saklayın ve boş zamanlarınızda tekrar gözden geçirin.

  4. Yaratıcılık İlkesi: Düşünce, sezgi ve hayal gücü enerjisiyle kişi refahına ulaşabilir.

  5. Verme ve Alma İlkesi: Bir şey verirseniz size on kat geri döner. Aldığınız bir nimeti çevrenizle paylaşmak önemlidir. Eğer bir yeteneğiniz varsa ve kullanmıyorsanız, bu yeteneğe saygısızlık etmiş olabilirsiniz. Yeteneklerinizi takdir etmek için hediyeleri değerlendirmeli ve başkalarıyla paylaşmalısınız. Bu, hayatınıza daha fazla iyilik çekmenize neden olabilir.

  6. Ondalık Verme İlkesi: Evren, her zaman ondalığını alır. Bu basitçe destek kaynağına minnettarlık ilkesidir - sahip olduğunuz her şeyin %10'u. Ondalıklarınızın size nasıl geri döneceğini önceden bilemezsiniz. Para sadece bir örnektir; aynı zamanda uzlaşma, yeni arkadaşlıklar, iyileşme vb. şeklinde de gerçekleşebilir.

  7. Bağışlama İlkesi: İnsanları affedemezseniz, bolluğu kabul edemezsiniz. Ruhunuz negatif duygularla doluysa, sevgi ona yer bulamaz. Sizi tüketen, huzur vermeyen olumsuz duygulardan kurtulmak önemlidir.

Evrenin içinde var olan 7 temel ilke bulunmaktadır. Bu prensiplerin bilinçli bir şekilde anlaşılması, sorumluluktan kaçınmanıza, hatalardan ders çıkartmanıza ve mutlu bir yaşam sürmenize yardımcı olacaktır.

Kaynak: haber merkezi