1

Kolombiya'nın Bogota şehrindeki El Dorado Uluslararası Havaalanı, 21 Ağustos'ta yaşanan ilginç bir olayla gündeme geldi. Kolombiyalı haber ajansı El Colombian'a göre, Türkiye'den gelen Veselin Hristov isimli bir adam, kız kardeşinin dönüş uçağı için hesabına yatırdığı parayı çekemeyince öfkeye kapıldı. Havalimanında ATM olmadığını fark eden Hristov, elindeki cam şişeyi yere vurarak kırdı ve ardından parçasını boğazına dayadı.

2

Yolcular tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde, Hristov'un boğazını kestiği ve kanlar içinde koştuğu görülüyor. Sağlık görevlileri hemen harekete geçerek, Hristov'un daha fazla yaralanmasını engellemeye çalıştı. Olayın şok etkisi yarattığı anlarda, polisler şok tabancasıyla müdahale etmeye çalıştı. Hristov, valiz fırlatmalarına rağmen havalimanı içinde koşmaya devam etti.

4

Yolcuların büyük tedirginlik yaşadığı anlarda, bir kişi "Durdurun onu, yere düşürün. Kendisini öldürecek." şeklinde bağırdı. Kolombiya Ulusal Polisi, Hristov'un bölgedeki bir kliniğe kaldırıldığını, hayati tehlikesi olmayan yaralarının tedavi edildiğini ve Pazar günü taburcu edildiğini bildirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ