Yetkililer, ABC News'e yaptıkları açıklamada, Chicago O'Hare Uluslararası Havalimanı'nda bagaj bandına sıkışan bir kadının hayatını kaybettiğini söyledi. Chicago Polis Departmanı tarafından henüz kimliği açıklanmayan kadının yaşı 57'ydi.

HALKTAN BİRİYDİ

Çalışma Bakanlığı sözcüsüne göre; kadın havalimanı çalışanı değil, halktan biriydi. Chicago İtfaiye Departmanı, bir kadının "makineye sıkıştığı" yönündeki ihbarların ardından acil müdahale ekiplerinin olay yerine çağrıldığını bildirdi.

FOTOĞRAF: 22 Nisan 2019 tarihli bu dosya fotoğrafında, O'Hare Uluslararası Havaalanı terminalleri Chicago'daki güney hava trafik kontrol kulesinden görülüyor. (Kiichiro Sato/AP, DOSYA)

BANTLARA TAKILIYDI!

İtfaiye yetkilileri olay yerine vardıklarında; kadını bagajları taşımak için kullanılan bant sistemine takılı halde buldu. Sağlık ekipleri, talihsiz kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

YASAKLI ALANA GİRDİ

Bölgedeki güvenlik kameralarına göre; kadın gece geç saatlerde yasaklı bir alana girdi. Bölge suç mahalli olarak ilan edildi ve Chicago Polis Departmanı soruşturma yürütüyor.
 

Muhabir: Münevver Beyza Morgül