Kayserispor-Konyaspor maçı berabere bitti Kayserispor-Konyaspor maçı berabere bitti

Süper Lig'in 35. haftasında küme düşme hattında büyük önem taşıyan Gaziantep FK-Hatayspor maçı 1-1 berabere bitti. Hatayspor 34 puanla 18. sırada, Gaziantep FK ise 35 puanla 17. sırada kaldı. Maç sonu açıklamalarında Hatayspor'un oyuncusu Erce Kardeşler açıklamalarıyla dikkat çekti. Kardeşler, "Sezon başından beri çok yalnız kaldık. Sahamız olmadı. Tesisimiz olmadı. Paramız olmadı. Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa gördüm. Düşünebiliyor musunuz bir futbol takımı basket idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi" dedi.

"5 AYDIR KAŞAR EKMEK YİYORUZ"

Kardeşler'in, "5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor'un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım" sözleri dikkat çekti.

Kahramanmaraş merkezli depremden beri tüm bu zorluklarla Süper Lig'de mücadele etmeye çalışan Hatayspor'a bir kötü haber de TFF'den geldi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre TFF, Riva Tesisleri'nin konaklama ücretini ödeyemeyen Hatayspor'a haciz gönderdi.

Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz, "Biz depremzede misafir olarak gitmiştik oraya. Bizim kuruşa ihtiyacımız olduğu bir dönemde bizden para istemesine anlam veremedik." dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ