Giydiği sahne kıyafetleriyle çoğu zaman eleştirilen ünlü şarkıcı Hande Yener bu sefer yapılan bir yoruma dayanamadı sert bir dille cevap verdi.

Ekran Resmi 2024 08 10 10.21.48

Sosyal medya platformu olan X uygulamasında bir kullanıcının attığı tweette çoğul dil kullanarak kadınlardan değil "çıplaklıklarından" rahatsız olduklarını dile getirdi. Ayrıca bunu anlayabilmek için "temel akli melekelerin" yeterli olduğununda altını çizdi.

Ekran Resmi 2024 08 10 10.23.13

Bu paylaşımı gören Hande Yener ise dayanamayarak cevap verdi. Yener '"Allah Allah! İran'a git, orada yaşa! Biz ne sapıklara katlanıyoruz orada burada her yerde! Gözü pis bakan birine ne giysen nafile! Önce kendini yönetmeyi öğreneceksin, bu hayatta başkalarının ne yaptığı sizi aşar! Pedofili var ülkede hâlâ açık giyiniyor diyorsun! Sapkınlık ve suç bizde demiyorsun da kıyafet diyorsun! Kendini ve ar damarını unutmadan yaşarsan hiçbir sorun olmaz! Bak biz kadınlar sapkınların, katillerin ortada gezdiğini biliyoruz ve ceza da almıyorlar üstelik! Bekliyoruz hala adaleti.' ifadelerini kullandı.

Ekran Resmi 2024 08 10 10.23.50

Aralarında atışmaya dönen yapılan paylaşımlarda kullanıcının verdiği son cevaba ise ünlü şarkıcı yanıtını İzmir'de çıktığı bir mekanda verdi. Yener 'Yazın ne giyeceğim ben? Ayrıca sen kimsin, Atatürk’ün yaptığı devrimden sonra senin ne haddine?' ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Lila Okyanus