Ünlü şarkıcı Haluk Levent, yaptığı yardımlar ve açıklamalarla sık sık gündeme gelirken, bu defa hayranlarını endişelendirdi. Levent, sosyal medya hesabından yaptığı 'önemli' duyuruda, yaşadığı stres nedeniyle bir süre sosyal medyadan uzak kalacağını açıkladı.

Levent, geçen yıl 24 Mayıs'ta yapılan sağlık kontrolünde, açlık kan şekerinin 341 ve HbA1c değerinin 13.5 çıktığını belirtti. Bu değerlerin yüksek olduğunu ve doktorlarının kendisini uyardığını ifade etti.

Bir yıl süren sağlıklı beslenme ve sporun ardından kan değerlerinin iyileştiğini ancak yeterli olmadığını söyleyen Levent, doktorlarının stresin şeker seviyelerini etkileyebileceği uyarısına uyarak sosyal medya kullanımını sınırlamaya karar verdi.

Levent, bundan sonraki süreçte sosyal medyadan uzak kalacak, konserleri, stüdyo çalışmaları ve deprem bölgesindeki Ahbap faaliyetlerine odaklanacağını belirtti.

levent paylaşım

YORUM YAĞDI

Ünlü ismin bu paylaşımının altına binlerce 'geçsin olsun', 'güzel bir tatil şart', 'sen iyi ol gerisi hallolur', 'seni özleyeceğiz' gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ