Türkiye'nin gündemi 8 yaşındaki kayıp Narin Güran ile çalkalanıyor. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Narin'in bulunması için geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı.

gfdh

Sabah saatlerinde, Narin'in evine yaklaşık 20 metre mesafede bulunan kan lekeleri ve terliklerin küçük kıza ait olmadığı tespit edildi. Narin'in son görüntülerinde 4 arkadaşıyla yürüdüğü görülmüş ve arkadaşlarına, minik kızın son sözleri sorulmuştu. Ayrıca, Narin’in abisinin kolunda tespit edilen ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınması, dikkatleri çekti. Enes Güran'ın ifadesinin ardından serbest bırakılmasıyla birlikte, konu Adli Tıp’a intikal etti.

ghfhgfj

Son gelişmeler arasında TELE1 ana haber spikeri Burçin Atılgan'ın, "Narin bir aile bireyinin yanında ve hayatta olabilir" şeklindeki umut verici açıklaması, toplumu sevindirdi. Tüm Türkiye, Narin'den gelecek olumlu haberi beklerken, Haluk Levent de sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Haluk Levent canlı yayında açıkladı! 'Ben gittiğimde üç bakanı birden  gördüm, görmedim mi diyeyim?' - Son Dakika Haberler

Levent, Ahbap ekibinin Narin'in ailesini araştırdığını duyurdu ve aile bireylerinin ifadelerinde çelişkiler olduğunu vurguladı. Ayrıca, Narin’in abisinin kolundaki ısırık izleriyle ilgili Adli Tıp'tan sonuç beklendiğini belirtti. Haluk Levent, amca ile ailenin ilişkilerinin karmaşık olduğunu ifade ederek, bu durumun arama çalışmalarını etkileyebileceğine dikkat çekti.

Kaynak: HABER MERKEZİ