Şam'daki konsolosluk saldırısına misilleme yaparak İsrail'i 300'e yakın füze ve İHA ile vuran İran'ın "Gerçek Vaat" isimli operasyonu dünya basınında 1 numaralı gündem oldu.

Eski oyuncu ve şimdilerin magazin yorumcusu olarak bilinen Hakan Ural katıldığı bir canlı yayında İran ile İsrail arasındaki savaşı yorumladı.

Hakanural2

Sık sık sahte çürük raporu alarak askerliğini yapmadığı öen sürülen Ural'ın konunun uzmanıymış gibi canlı yayında konuk edilmesi sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Ünlü, ünsüz büyük bir kesim Ural'ı tiye alan paylaşımlar yaptı. 

Eleştiriler sonrası kendine hakim olamayan Ural, Kanal D'de yayınlanan programında önce ekonomist Özgür Demirtaş’a yanıt vererek "Cumhurbaşkanı manşet olmuyor, ben oluyorum. Ekonomi uzmanı, sen nasıl bir gerizekalısın..." dedi.

728Xauto-6

Ural'ın sonrasında yaptığı açıklamalar ise dikkat çekti. Ünlü isim "Sayın Devlet Bahçeli bana 'Sana saldıranlar senin nişanendir' der" diyerek dikkat çekti.  Hakan Ural ayrıca "Siyasete MHP’den girerim…" diyerek de dikkat çekti. Ural  devamında "Siyaset yapacak olsam mecbur kalsam MHP'den yaparım, dibine kadar" dedi.

Ural öte yandan böyle bir niyeti olmadığını da "Siyasi beklentim varmış da olmamış. Oğlum benim yediğim önümde yemediğim arkamda. Benim vekillik beklentim yok. Hayatımdan memnunum" sözleriyle dile getirdi. 

Muhabir: DEMET SAROVA