Türkiye'yi derinden sarsan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümünün ardından soruşturma tüm dikkatleri üzerine çekti. Küçük Narin'in cansız bedeni bir çuval içinde dere kenarında bulunmuştu ve henüz katilinin kim olduğu belirlenmiş değil.

Olayın ardından, ilk olarak amca Salim Güran tutuklanmış, ardından Narin’in cansız bedenini dereye gömen Nevzat Bahtiyar, anne Yüksel Güran ve abi Enes Güran da dahil olmak üzere birçok kişi tutuklanmıştı. Bu tutuklamaların ardından, herkes katilin kim olduğunun net olarak açıklanmasını bekliyor.

CANLI YAYINDA İSYAN ETTİ

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta isimli programda Hakan Ural da bu konuya dikkat çekti ve isyan etti. Ural, "Kardeşim olay belli amcası annesi nasıl oluyor da bir ayda bunun katilini açıklayamıyorsunuz. İnsanlar ondan sonra kafasında kuruyor 'Öyle mi oldu böyle mi oldu.' İnsanları medyayı suçlamayın kardeşim katil katiller bu deyip göstereceksiniz." dedi.

Ekran görüntüsü 2024-09-16 100030

"BREZİLYA DİZİSİNE DÖNDÜ"

Soruşturmayı eleştirdiğini belirten Ural, "Brezilya dizisine döndü. Herkes fikir yürütüyor. İnsanlara kızıp insanları eleştirmeyin. Bu aydınlatılmazsa dünyada hangi cinayet aydınlatılır. Kardeşim burada katledilmiş bir çocuk var. Telefon kayıtları var, itiraf var. Bu yaşıma geldim böyle bir anormali hiç görmedim. Ben bu soruşturmayı eleştiriyorum. İtiraf var, bulundu. Her şey ortada." ifadelerini kullandı.

Ekran görüntüsü 2024-09-16 102225

Kaynak: HABER MERKEZİ