En son Kerem Alışık'ın Sibel Turnagöl ile evliliğinden olan oğlu Sadri Alışık'la aşk yaşadığına dair haberlerle gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan yeni bir aşka yelken açtı.  Deniz Can Aktaş ile uzun süre aşk yaşayan ünlü isimin adı Mert Yazıcıoğlu ve Kerem Bürsin'le anılmıştı. Gerçeği yansıtmayan haberler sonrasında 24 yaşındaki oyuncu aşkı spor dünyasında buldu.

Ekran Resmi 2024 07 01 13.41.39

Hafsanur Sancaktutan, Petkim'de basketbol oynayan Mahir Ağva ile aşk yaşıyor. Hastane odasından paylaşım yapan oyuncu Anneler Günü dlayısıyla "Anne gözü, anne yüreği..." notuyla bir karesini paylaştı.

Haff....

HASTANEYE YATMIŞTI

Sancaktutan geçen haftalarda hastane odasından paylaşım yapmış sağlık durumu hakkındaki detayları bilgi veren oyuncu; "Merak etmeyin, her şey yolunda. Ön çapraz bağım ve menisküsüm yırtıldı ama ameliyatımı oldum. Kısa sürede sahalara dönüyorum." demişti.

Emekli maaşı alanlara duyuruldu: Artık bu tarihte yatırılacak Emekli maaşı alanlara duyuruldu: Artık bu tarihte yatırılacak

Geçen ay verdiği bir röportajda yapmak istediği ilk 5 şeyi sıralayan oyuncu; “Farklı dans türleri öğrenmek, kendi besin kaynağımı üretebilmek, yazdığım filmi yıllar sonra çekebilmek, şiir yazabilmek ve istediğimde Paris’e ışınlanabilmek!” demişti.

Muhabir: SERKAN BAYAR