Yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan ‘Siyah Kalp’ dizisiyle sevenleriyle buluşacak olan Hafsanur Sancaktutan cephesinden bir aşk haberi gelmişti. 

Bir süre önce “Ortalıkta adam kalmadı” diyerek kalbinin boş olduğunu söyleyen Sancaktutan iddiaya göre gönlünü Kubilay Aka’ya kaptırdığı, iki genç oyuncunun Kapadokya'da bir araya geldiği ve flört ettikleri öne sürülmüştü. Haberler Doğru çıktı. 

G U9 U Z2 Xg A A6 G9Y 1

Ünlü çift, Kandilli’de bir restoran çıkışı el ele görüntülendi. Kubilay Aka, Sancaktutan otomobiline binerken, "Hani adam yoktu!" diyerek herkesi gülümsetti. Çift kısa sürede gündem oldu. 

G U4Ya G X Q A A D1F

BİRÇOK İSİMLE ADI ANILDI

Kerem Alışık'ın Sibel Turnagöl ile evliliğinden olan oğlu Sadri Alışık'la aşk yaşadığına dair haberlerle gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan'ın geçen haftalarda yeni bir aşka yelken açtığı gündeme gelmişti. Deniz Can Aktaş ile uzun süre aşk yaşayan daha önce adı Mert Yazıcıoğlu ve Kerem Bürsin'le anılan ünlü ismin Petkim'de basketbol oynayan Mahir Ağva ile sevgili olduğu iddia edilmişti. 

Ekran Resmi 2024 07 01 13.41.39

SPORCULAR OLMADI

Önceki haftalarda bir mekana girerken görüntülenen oyuncu muhabirin "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna "Kimse yok" cevabını verdi. "Neden?" sorusuna "Yok yani, ortalıkta adam kalmadı." diyen Sancaktutan, verdiği cevaba pişman olup "Burayı silin." demek zorunda kalmıştı. 

Ekran Resmi 2024 07 11 11.45.44

Öte yandan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz da oyuncunun bu açıklamalarının ardından, Hafsanur Sancaktutan'ın son fotoğrafını beğenmiş,  Yılmaz'ın bu hamlesi merak uyandırmıştı. 

Muhabir: LİLA OKYANUS