Son dönem oyunculuk kariyeriyle dikkatleri üzerine çeken Hande Yılmaz, çıkardığı tekli çalışmasıyla sevenlerini hem şaşırttı hem de mutlu etti. Sanatla iç içe olan aile fertlerinin de yönlendirmesiyle küçük yaşlarda tiyatro eğitimi almaya başlayan güzel oyuncu ve çiçeği burnunda şarkıcı, eğitim yolculuğuna kamera önü oyunculuğun yanı sıra müzik çalışmalarıyla da devam etti.

Ekran Resmi 2024 10 28 14.40.17

İlk olarak oyuncu olarak tanınan ve şöhret basamaklarına ilk adımını bu şekilde atan Hande Yılmaz, yeteneğine güvendiği müzik sektörüne de hızlı bir giriş yaptı. SGM Yapım logosuyla, sözü ve müziği Hande Yılmaz imzası taşıyan, “Tutulma” isimli eserin aranjör koltuğunda Ali Oğuz Çetiner oturdu.

Ekran Resmi 2024 10 28 14.40.25

“Tutulma” funk türü müzik etkilerini de içinde barındıran etnik enstrümanla harmanlanmış pop türünde bir eser olup, tam tanımıyla Funk-pop diyebileceğimiz alternatif eserdir vurgusunu yapan Hande Yılmaz “Eğitimini eksiksiz aldığım oyunculuk ve müzik konusunda her zaman iddialıyım. Oyunculuk ve müziğin olduğu her yerde karşınıza çıkarım, buna hazır olun” dedi.

Ekran Resmi 2024 10 28 14.40.32

Hande Yılmaz yorumuyla “Tutulma” isimli esere Samsun’da Oğuzhan Hasdemir yönetmenliğinde klip çalışması yapılırken, Atakum sahilleri tercih edildi ve iç çekimde stüdyo ortamında birbirinden farklı planlarla tamamlandı. Hedeflerinin büyük olduğunu dile getiren Hande Yılmaz, hedeflerime ulaşmak için işimi en iyisiyle yapmaya devam edeceğim, dünyaca ünlü bir star olacağım ve olana kadar da durmayacağım iddiasında bulundu.

Ekran Resmi 2024 10 28 14.40.40

Sahne çalışmaları adına en büyük iddiasını, “Büyük bir hayranlık duyduğum ve idolüm de olan, Beyonce’nin Türkiye’deki adresi ve versiyonunu görecekler sahnede özetle. Onunla bir gün aynı sahnede olmak da başka bir hayalim” sözleriyle ortaya attı.

Kaynak: Haber Merkezi