Özel hayatı ve sahne tarzıyla gündemden düşmeyen Hadise son olarak Kıbrıs'ta sahne aldı. Sahnedeki kostümü ve iddialı dansıyla sosyal medyada adından söz ettiren şarkıcının kameramana çıkıştığı anlar da çok konuşuldu. 

Ekran Resmi 2024 04 16 12.03.24

Ünlü isim kendisini yakın kadrajdan ve alt plandan çeken teknik çalışanı frikik yakalamaya çalışmakla suçladı. Hadise; 'Herkes saygı duyarak karşıdan çekti, siz geldiniz aşağıdan çekiyorsunuz. Montajınızı göreceğiz. Genelde 'frikik verdi' diyorlar. Bu frikik değil bir mayo. Bu işe ilk başladığımda bu konulara susardım, 38 yaşındayım tabii ki de susmayacağım! Bu benim sahnem.' ifadelerini kullandı. 

Ekran Resmi 2024 04 16 12.03.38

Kadın haklarıyla ilgili söylemleriyle de sık sık adından söz ettiren Hadise 8 Mart Kadınlar Günü'nde de paylaşımıyla dikkat çekmişti ve Instagram'da '8 Mart Kutlamıyorum. Kadın cinayetleri durana kadar, kadınlara tam eşitlik sağlanana kadar, kadınlarözgürce hareket edebilene kadar, kadınların şiddete uğramadığı o güne kadar, tüm kadınlar için kutlamaya değer bir gün olana kadar.' sözlerine yer vermişti. 

Muhabir: SERKAN BAYAR