BKM’nin yapımcılığını üstlendiği, Şenol Sönmez’in yönetmenliğini yaptığı "Esas Oğlan" dizisinin çekimleri bitti. Dizide, aşk hayatları istedikleri gibi gitmeyen ve tamamen farklı karakterlere sahip iki kadının, doğru erkeği bulma çabalarını konu alan eğlenceli bir hikaye anlatılıyor. Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk tarafından kaleme alınan bu romantik komedi, izleyicilere keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor.

seda bakan

SEDA BAKAN'IN AÇIKLAMALARI

Başrollerde Hadise ve Seda Bakan’ın yer aldığı dizide, ekip çekimlerin tamamlanmasıyla birlikte duygularını paylaştı. Seda Bakan, çekimlerin bitişini şu ifadelere yer verdi: “Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. ‘Esas Oğlan’ yaz aylarıma renk kattı, çok keyif aldığım bir iş oldu. Hem çok eğlendik hem de işimizin sonucunu büyük bir merakla bekliyorum. Mutluyum ve heyecanlıyım.”

Hadiseacikkk

HADİSE NELER SÖYLEDİ?

İlk kez oyunculuğa soyunan Hadise de şöyle dedi: “Bu süreç bana çok şey öğretti, her anından keyif aldım. Bir karakteri canlandırmanın verdiği heyecan bambaşka. Teklifi aldığımda ‘Bu iş Seda Bakan’sız olmaz’ demiştim ve iyi ki de öyle demişim! Arkadaşım ve aynı zamanda meslektaşımla çalışmak harika bir deneyimdi. Hem ekip hem de oyuncu arkadaşlarımla birlikte çalışmaktan mutluluk duydum.”

Dizide Hadise ve Seda Bakan’a, Şükrü Özyıldız, Serhat Teoman, Ali İhsan Varol, Ali Yoğurtçuoğlu, Bestemsu Özdemir gibi tanınmış isimler eşlik ediyor. Bu yıldızlarla dolu kadro, izleyicilere unutulmaz bir romantik komedi deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

HADİSE'NİN ESAS OĞLAN'DAN GÖRÜNTÜLERİ


 

Kaynak: Haber merkezi