Arzu-Ömer Sabancı çiftinin oğulları Hacı Sabancı ile ilgili  şaşırtan bir iddia gündeme gelmiş, 2 Şubat 2021 tarihinde oğlu Uzay’ı dünyaya getiren F.D, Hacı Sabancı hakkında babalık davası açtı.  2010-2011 yılları arasında Facebook’tan Hacı Sabancı ile tanıştığını ifade eden ve ilk olarak İstanbul’daki Swiss Otel’de bir araya geldiklerini kaydeden F.D, son olarak 21 Mayıs 2020 tarihinde bir araya gelerek ilişki yaşadıklarını söyledi.

S A24F7C30A6Fcd5Addeff9F0B2652Eba1620Fd6Bc

NAZLI KAYA İLE EVLENMİŞTİ

Dava dosyasında anlatılanlara göre 02 Şubat 2021 tarihinde Uzay bebeğin doğumunun ardından Hacı Sabancı’ya bebeğin fotoğrafları gönderildi. FD, Hacı Sabancı’ya çocuğun kendisinden olduğunu söyleyince tarafların arası bozuldu. Geçen yıl 10 Ekim’de Çırağan Sarayı’nda düzenlenen görkemli bir düğünle Nazlı Kayı ile nikah masasına oturan Hacı Sabancı'dan iddialarla ilgili yanıt gelmişti. 

Cocuk-105

AVUKATINDAN CEVAP GELDİ!

Hacı Sabancı'nın instagram hesabından paylaştığı avukatı Yunus Egemenoğlu'nun yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Değerli Kamuoyu, Müvekkilim sayın Hacı Sabancı, Uzay isimli bir çocuğun babası olduğu iddiası ve iftirasıyla karşı karşıyadır. Şüphesiz bu tür asılsız iddialar ve iftiralar toplumumuzda tanınmış ve ülkemiz değerleriyle bütünleşmiş aileler ve fertler için ne ilktir ne de son olacaktır. İftiraların amacının ne olduğunu biliyoruz ve buna karşı sessiz kalmayacağız. Müvekkilimin eşi ve kızıyla mutlu aile birliğine ve şahsına yönelik bu iftiralara karşı her türlü yasal yollara başvuracak ve sürecin en yakından takipçisi olacağız. Müvekkilim Hacı Sabancı'nın gerçeklerin ortaya çıkacağına ve adaletin yerini bulacağına inancı tamdır."

Sabah'ta yer alan Bülent Cankurt'un haberine göre davada önemli bir gelişme yaşanandı. Babalık davası açan F.D'nin talebine göre DNA incelemesi yapıldı ve çocuğun Hacı Sabancı'dan olup olmadığı ortaya çıktı. Sosyetede, DNA incelemesi sonucunda çocuğun Hacı Sabancı'dan olduğunun kesinleştiği iddia edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ / SABAH