Tunus Haberleri

Tunus haberleri ve güncel Tunus gelişmeleri, Tunus ile ilgili tüm video, Tunus fotoğrafları ve Tunus haberleri Şok Gazetesi - Haber, Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Sağlık

Tunus’ta düzenlenen Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarında, Türkiye’deki üniversiteler ve eğitim sistemleri tanıtıldı.

Politika

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Tunus Enerji, Sanayi ve Madencilik Bakanı Fatma Sabit Şibub ve Tunus Ticaret ve İhracatı Geliştirme Bakanı...

Spor

SON DAKİKA... A Milli Kadın Hentbol Takımımız, bugün Tunus ile Ankara'da Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynadığı hazırlık maçını...

Dünya

Tunus’un güneyindeki Sfakes kenti açıklarında yasa dışı yollarla Avrupa’ya geçmeye çalışan 709 düzensiz göçmen yakalandı.

Gündem

Tunus açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan teknenin alabora olması sonucunda 1'i bebek, 7 kişinin cesedi bulundu

Dünya

Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said, İsrail ile normalleşmeye karşı olduğunu, ülkesinin bu konudaki tutumunun da sabit olduğunu söyledi.

Dünya

FİLİSTİN SON DAKİKA: Tunus İşçi Partisi, İsrail'in Gazze saldırılarını destekleyen ülkelerin Tunus’taki büyükelçilerinin sınır dışı edilmesi çağrısında bulundu.

Dünya

Tunus Dışişleri Bakanı Nebil Ammar, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını durdurmanın yolunun Arap ülkelerinin birleşmesinden ve daha fazla koordinasyonundan geçtiğini söyledi.

Dünya

Tunus'ta muhalefetin önde gelen siyasi partilerinden Nahda Hareketi'nin Başkan Yardımcısı Munzir el-Venisi ve Şura Konseyi Başkanı Abdulkerim el-Haruni gözaltına alındı.