Tepecikspor Haberleri

Tepecikspor haberleri ve güncel Tepecikspor gelişmeleri, Tepecikspor ile ilgili tüm video, Tepecikspor fotoğrafları ve Tepecikspor haberleri Şok Gazetesi - Haber, Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Amatör Lig

TFF 3.Lig ekiplerinden B.Çekmece Tepecikspor dayanışma gecesi için geri sayıma başladı.

Amatör Lig

B.Çekmece Tepecikspor Fahri Başkanı Temel Eyüboğlu Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Zonguldak Kömür maçına bölgedeki tüm futbolseverlere açık davet yaptı.

Amatör Lig

TFF 3.Lig ekiplerinden B.Çekmece Tepecikspor bugün kendi tesislerinde kurban keserek dualar eşliğinde yeni sezona merhaba dedi.

Amatör Lig

TFF 3.Lig ekiplerinden B.Çekmece Tepecikspor yeni sezon öncesi transfer bombalarını patlatmak için geri sayıma geçti.

Amatör Lig

B.Çekmece Tepecikspor Teknik Direktörü Bilgin Erdem cumartesi günü oynayacakları Kırıkkale Gücü maçı öncesi yaptığı açıklamada iyi bir takım olup başarılı...

Amatör Lig

TFF 3.Lig ekiplerinden B.Çekmece Tepecikspor’un U 19 Yaş grubu yeni sezona Ahmet Pişkin yönetiminde sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Amatör Lig

Bir dönem TFF 3.Lig ekiplerinden B.Çekmece Tepecikspor forması giyen Güven İşbilen Ergenespor’un  teknik direktörlüğüne getirildi.

Amatör Lig

TFF 3.Lig ekiplerinden B.Çekmece Tepecikspor’un yeni sezon öncesi Süper Ligden ve TFF 1.Ligden bir takımla transfer konusunda işbirliği yapacağı öğrenildi.

Amatör Lig

B.Çekmece Tepecikspor Kulüp Başkanı Mehmet Eyüboğlu 4-0 kazandıkları Ağrı 1970 maçının ardından yaptığı değerlendirmede iyi mücadele ettiklerini maç maç gideceklerini...

Amatör Lig

TFF 3.Lig 3.Grupta oynanan maçta B.Çekmece Tepecikspor ev sahibi olarak çıktığı 90 dakika sonunda Ağrı 1970’i 4-0 gibi net bir...

Amatör Lig

TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden B.Çekmece Tepecikspor ilginç bir rekoruyla gündemde

Amatör Lig

B.Çekmece Tepecikspor Kulüp Başkanı Mehmet Eyüboğlu takımın Armağan Turhan’ın göreve başlamasıyla birlikte ilk maçta kalitesini göstermeye başladığını söyledi.