Kumburgazspor Haberleri

Kumburgazspor haberleri ve güncel Kumburgazspor gelişmeleri, Kumburgazspor ile ilgili tüm video, Kumburgazspor fotoğrafları ve Kumburgazspor haberleri Şok Gazetesi - Haber, Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Amatör Lig

Amatör 2.Küme ekiplerinden Kumburgazspor’un yeni sezonda da altyapı yaş gruplarında yoluna Necmi Kaya ile devam edeceği bildirildi.

Amatör Lig

Amatör 2.Küme ekiplerinden Kumburgazspor’da yönetimin yarın teknik direktör Ömer Necmi Yıldız’la masaya oturma kararı aldığı bildirildi.

Amatör Lig

U 16 B Ligi 1.Grupta geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Kumburgazpor, Güzelcepor’u da 3-0 mağlup ederek haftayı kayıpsız geçti.

Amatör Lig

Amatör 1.Küme 1.Grupta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Kumburgazspor, kendi sahasında ve seyircisi önünde Gökçeali’yi 5-3 mağlup ederek ilk galibiyetiyle...

Amatör Lig

Amatör 1. Küme 1.Grup'ta oynanan maçta Fenerköyspor, kendi sahasında ve seyircisinin önünde sezonun ilk 90 dakikasında Kumburgazspor’u 3-1 mağlup ederek...

Amatör Lig

U 16 Liginde hafta sonunda Kumburgazsporlu futbolcular Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını büyük bir coşkuyla kutladı. 

Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Kumburgazspor’da cumartesi günü Fenerköy’le deplasmanda oynayacağı ilk hafta maçı öncesi moraller yerinde.

Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Kumburgazspor yeni sezon öncesi son hazırlık maçında Güzelhisar’ı 4-3 mağlup ederek iyi sinyaller verdi. 

Amatör Lig

U 16 B Ligi 1.Grupta zirveyi yakından ilgilendiren maçta Kumburgazspor deplasmanda Güzelcespor’u 4-1 mağlup etti. 

Spor

Amatör 1.Küme ekiplerinden Kumburgazspor’dan flaş transfer.

Spor

Amatör 1.Küme ekiplerinden Kumburgazspor’da yılın bombası patladı

Spor

Amatör 1.Küme ekiplerinden Kumburgazspor transfere doymuyor