İlçe Haberleri

İlçe haberleri ve güncel İlçe gelişmeleri, İlçe ile ilgili tüm video, İlçe fotoğrafları ve İlçe haberleri Şok Gazetesi - Haber, Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Yaşam

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde çilek tarlasına giren tüketiciler, hasat deneyimi yaşıyor.

Gündem

İzmir'in Aliağa ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alındı.

Eğitim

Tokat’ın Zile ilçesinde ki öğrencilerin yarışma heyecanı başladı. TEKNOFEST’te boy gösterecek olan elektrikli araç, yarışmada enerji verimliliği ile derece yapmayı...

Kültür Sanat

İzmir'in Bornova ilçesinde arkeolojik kazıları süren Yassıtepe Höyüğü'nde, depo olarak kullanıldığı tahmin edilen 5 bin yıllık yapı tespit edildi.

Yaşam

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan 75 yaşındaki Ahmet Sert, Türk müzik tarihinde büyük yeri olan plakları ve kasetleri hala satan son...

Yaşam

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki 3 bin 400 rakımlı Sat Buzul Gölleri'nde düzenlenen "6. Cilo Festivali" tamamlandı.

Kültür Sanat

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yer alan Kissebükü (Anastasiapolis) Antik Kenti'nde 5 yıl önce başlatılan kazı çalışmalarında bugüne kadar önemli buluntulara ulaşıldı.

Teknoloji

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde kaçak oranın yüzde 98 olduğu mahallede Dicle Elektrik’in 11 milyon TL’lik yatırım çalışması engellendi.

Yaşam

Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde halk arasında "yer muzu" diye adlandırılan ilçeye özgü coğrafi işaret tescilli "bağrıbütün kavunu" hasadına başlandı.

Sağlık

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde soluk borusuna ekmek parçası kaçan lokantadaki tezgahtar, çalışma arkadaşının Heimlich manevrası sayesinde kurtuldu.

Gündem

Aydın'ın Buharkent ilçesinde, seyir halindeki otomobilde çıkan ve ormanlık alana sıçrayan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı.

Eğitim

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 107 çalışana, şiddetle mücadele kapsamında hayata geçirilen "Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES)" uygulaması tanıtıldı.