Gaziantep Haberleri

Gaziantep haberleri ve güncel Gaziantep gelişmeleri, Gaziantep ile ilgili tüm video, Gaziantep fotoğrafları ve Gaziantep haberleri Şok Gazetesi - Haber, Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Sağlık

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde, hastaların kronik ve iyileşmeyen yaraları, Gaziantep Şehir Hastanesindeki bölgenin tek yara bakım servisinde tedavi ediliyor.

Yaşam

Antalya-Gaziantep uçağı geçtiğimiz gün 13.10'da kalması gerekirken 22.10'da kalktı. Uçağın 10 saat rötar yapması yolcular tarafından büyük tepkiye yol açtı.

Yaşam

Gaziantep’te sıcak havalarda serinlemek isteyenler mağara kafeleri tercih ediyor.

Yaşam

Gaziantep'te bilinmeyen bir nedenle cinnet getiren Suriye uyruklu Mustafa Hıdır, berberde başladığı katliama evde devam etti, 5 kişiyi öldürüp 2...

Gündem

Gaziantep’te tehdit, alıkoyma ve dolandırıcılık suçlarından hakkında 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü jandarma ekiplerince yakalandı.

Sağlık

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Beytullah Şahin, Sağlık Bakanlığının geçen ay başlattığı "Onaylı Randevu Sistemi" sayesinde hastaların hekimlere erişiminin kolaylaştığını belirtti.

Ekonomi

Uzak Ülkeler Projesi kapsamında her kıtada pek çok ülkeyi ziyaret ederek Sektörel Ticaret Heyetleri düzenleyen Güneydoğulu halıcılar bu kez de...

Sağlık

Üç yıl önce skolyoz hastalığı tanısı konulan kız çocuğu, Gaziantep Şehir Hastanesi’nde yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

Gündem

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi, 30 yıl aradan sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimine geçti. Yeni belediye yönetimi, ilçede bulunan ve Suriye...

Yaşam

Gaziantep'te çuvala konulup çöp konteynerine atılmış bir kadın cesedi bulundu. Olay sonrası çevredeki bir evde inceleme başlatıldı.

Ekonomi

Gaziantep Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı için Gaziantep’e gelen İzmirli halıcılar Gaziantep’e hayran kaldı.

Ekonomi

SON DAKİKA | Gaziantep'in tarım ve sanayisiyle öne çıkan ilçesi Nizip'ten ocak-kasım döneminde 39 ilin ihracatından fazla dış satım yapıldı.