Türkiye ve Avrasya'nın en prestijli sektör ve iş birliği platformlarından biri olan 19. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı – BeautyEurasia, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Bu yıl da büyük ilgi gören ve 14 Haziran’da sona erecek olan fuar, VIP davetli alım heyeti programı kapsamında, Avrupa ve Orta Doğu başta olmak üzere 60 ülkeden 600’ün üzerinde profesyonel satın almacıyı ağırlıyor.

Fuar, dünyanın dört bir yanından gelen üretici ve tedarikçilerin ürün, hizmet ve teknolojilerini sergileme fırsatı bulduğu önemli bir etkinlik olarak dikkat çekiyor. Katılımcılar, Rusya, Fransa, Bulgaristan, Yunanistan, Hindistan, İtalya, İsviçre, Ukrayna, Japonya ve Çin gibi ülkelerden gelen uluslararası üst düzey alıcılarla buluşarak yeni tedarik sağlama, iş geliştirme ve ortaklık kurma imkânı elde edecekler.

Mert Günok'tan Rahmi Koç'un jestine cevap: 'Beni çok onore etti' Mert Günok'tan Rahmi Koç'un jestine cevap: 'Beni çok onore etti'

KATILIMCILAR İÇİN YENİ İŞ FIRSATLARI

Türk ekonomisinin lokomotif sektörleri için fuarlar düzenleyen ICA Events tarafından organize edilen BeautyEurasia, katılımcılarına sunduğu geniş network ağı ve ticari iş birlikleri fırsatlarıyla, kozmetik ve güzellik sektöründe yeni kapılar açarak, sektörel gelişime önemli katkılarda bulunuyor. Fuar, hem yerli hem de yabancı firmalar için büyük bir ticaret hacmi oluştururken, aynı zamanda Türkiye'nin kozmetik ve güzellik sektöründeki yerini güçlendirmeye devam ediyor.

Kaynak: MEHMET KIZMAZ