Oklalıspor Kulüp Lokalinde verilen kahvaltıya yönetim kurulu, teknik heyet, A takım ve altyapı oyuncuları eksiksiz olarak katıldı. Kahvaltının ardından bir konuşma yapan Oklalıspor 2.Başkanı Dündar Polat futbolda ve sporun her branşında başarının birlik ve beraberlikten geçtiğini söyledi.

Polat “Belediye Başkanımız Sayın Erhan Güzel’e de kulübümüze dün olduğu gibi bugün de göstermiş olduğu ilgi ve destek için çok teşekkür ediyorum. Kendisini yanımızda görmekten ve ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Geleneksel olarak vermiş olduğumuz bu kahvaltıda bizleri yalnız bırakmadığı için de bir kez daha teşekkür ediyorum.” İfadesini kullandı. Sponsorlara da ayrı ayrı teşekkür eden Polat rahatsızlığı nedeniyle yönetimden affını isteyen eski kulüp başkanı Kamuran Bakan’a da kuruluş aşamasından bugüne kadar verdiği hizmetler için de teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. 


GÜZEL’DEN TAM DESTEK


Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel de kahvaltıda bir konuşma yaparak her zaman spor kulüplerinin yanında olacaklarını, spora destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Oklalıspor’un kurulduğu kısa dönemde çok iyi yerlere geldiğini kaydeden Güzel “Geleneksel olarak düzenlemiş olduğunuz bu kahvaltının devamını diliyorum. Bizlerin de her zaman sizin yanınızda olduğunuzu bilmenizi istiyorum.” Şeklinde konuştu.

Muhabir: İSKENDER KORDU