Kulüp başkanı Tamer Canbaz’ın yakın dostu olan Çevik Beşyüzevler maçı öncesi yaptığı jestle sarı siyahlı takıma kahvaltı vererek gönülleri fethetti. Gerdan Et Sıtkı Usta’da verilen kahvaltıya teknik heyet ve futbolcular tam kadro halinde katılırken kahvaltının ardından bir konuşma yapan kulüp başkanı Tamer Canbaz kahvaltı için teknik heyet ve futbolcular adına iş insanı Nesim Çevik’e teşekkür etti.

Güzelcespor

CANBAZ’DAN ÇEVİK’E TEŞEKKÜR
 Canbaz “Çocukları ve yeğenleri bizde eğitim gören değerli dostum Nesim Çevik bu maç öncesi kahvaltı vermek istediğini söyleyerek bizi Gerdan Et Sıtkı Usta’ya davet etti. Kendisine hem bu nazik davetinden dolayı hem de ikramlarından dolayı tüm camiam adına teşekkür ediyorum. Kendisine de galibiyet hediye etmek istiyoruz.” İfadesini kullandı. 

ÇEVİK: TAKIMIN MADDİ VE MANEVİ OLARAK HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ
Canbaz’dan sonra söz alan Nesim Çevik de maddi ve manevi olarak her zaman Güzelcespor’un yanında olacağını söyledi. Çevik “Takımı iyi yerlerde görmek istiyoruz. Takımın maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağız.” Şeklinde konuştu. 

SITKI USTA GERDAN ET LOKANTASI’NDAN MÜTHİŞ EV SAHİPLİĞİ
Kahvaltıya ev sahipliği yapan Sıtkı Usta Gerdan Et Lokantası gerek misafiperverliği gerekse de ikramlarıyla tam not aldı. Hem teknik heyet hem futbolcular hem de yöneticiler güzel bir ortamda Beşyüzevler maçı öncesi hem karınlarını doyurup hem moral depolarken Sıtkı Usta Gerdan Et Lokantası’nın personeli de sarı siyahlılarla organizasyon boyunca yakından ilgilendi.

Güzelcespor

Kaynak: KADRİYE BÜŞRA ÖZERTAN