Olay, 25 Ekim günü saat 14.00 sıralarında Yüreğir ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkında gerçekleşti. İddialara göre, sevgilisi olan Hakan D. (23) ve Asiye O. (21) çalmak için keşif yapmak üzere alışveriş merkezinin otoparkına geldi.

"Asiye O., sevgilisi Hakan D.'nin motosiklet çalarken gözcülük yaparken suçüstü yakalandı. Hakan D. motosikleti çalıştırdığında, Asiye O. bölgeden uzaklaşmak için yürüyerek ayrıldı. Ancak Hakan D., motosikletle AVM'den çıkmaya çalıştığında, bir güvenlik görevlisi tarafından tek yumrukla yere serildi. Olay, anbean güvenlik kamerasına yansıdı."

"AVM görevlilerinin ihbarı üzerine bölgeye Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Ekipler, Hakan D.'yi ve AVM çıkışında saklanan Asiye O.'yu gözaltına aldı. Şüphelilerin daha önce Yüreğir Devlet Hastanesi otoparkında 2 ayrı motosiklet çaldığı öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı."

Kaynak: İHA