En son "Alparslan: Büyük Selçuklu" dizisiyle ekranda olan ve yeni projeleri merakla beklenen Barış Arduç geçen haftalarda bir mekandan çıkarken görüntülenmiş ve yeni projeleriyle ilgili konuşmuş ve “Çok detay vermeyeyim ama öncelikle sinema filmi ile izleyicilerin karşısında olacağım. Yeni sezon da diziyle ekranlara döneceğim. Dizi konusunda kendim de hikayeyi oluşturma anlamında katkı yapıyorum. İçimize sinene kadar hikayeyi oluşturacağız. Sonrasında sevenlerimin karşısında olacağım.” demişti. 

REKLAM FİLMİNE BÜYÜK İLGİ

Oyuncu, geçen haftalarda ünlü bir erkek giyim markası ile iş birliğine imza atan oyuncu geçen hafta da yayınlanan reklam filminin ardından karizmasıyla sosyal medyanın en çok konuşullanları arasına girdi. 

Aman yeni aşkı kızmasın: Özge Özacar, Cannes'da Adrien Brody ile... Aman yeni aşkı kızmasın: Özge Özacar, Cannes'da Adrien Brody ile...

Oyuncu önceki gece markanın galasında boy gösterdi. Dış görünümün işini düzgün yapmadıktan sonra bir önemi olmadığını belirten Arduç, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

SAÇMA SORUYA, GÜZEL CEVAP

Muhabirin, ‘’Yakışıklılığınızın dezavantajını daha çok Gupse Özay görüyordur" diyen muhabire "Esasında ben dünyanın en hoş kadınıyla beraberim" cevabı veren Barış Arduç bir kez daha gönülleri fethetti.

Sosyal medyada yakışıklı oyucuyla ilgili;” İnanılmaz abuk bir soruya muhteşem bir yanıt", "Gupse kocan olay tadına çıkar" "Bu adamı boşuna sevmedik" yorumları yağdı.

Muhabir: DEMET SAROVA