AK Parti MKYK Üyesi ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek hakkında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ayvalı, Zeyrek’in psikolojik durumunun bozulduğunu öne sürerek, “Deniz Zeyrek’in son dönemde psikolojisi iyice bozuldu. Allah selamet versin. Beni bir süredir arıyor, cevap vermiyorum” ifadelerini kullandı.

Deniz Zeyrek, Sözcü'deki köşesinde Ayvalı’nın kendisiyle iletişim kurmama kararı aldığını belirterek, sorularına cevap alamadığını yazmıştı. Ayvalı, bu eleştirilere X hesabından verdiği yanıtta Zeyrek’i sert bir şekilde eleştirdi. Ayvalı, Zeyrek’in "abuk sabuk mesajlar" attığını ve gazeteciliği yerine iftiralarıyla öne çıktığını ifade ederek, “Şahsi hırs ve öfkesini kendisine tahsis edilen köşesinden çıkaran birini ilk kez görüyorum” dedi.

Ayvalı, ayrıca Zeyrek’in Sözcü gazetesini istismar ettiğini iddia ederek, Zeyrek’in işinin zor olduğunu ve Allah yardımcısı olmasını temenni etti.

AK PARTİ | Tanitim ve Medya

Emre Cemil Ayvalı kimdir?

1988 yılında İzmir’de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. TBMM, Kültür Bakanlığı ve Başbakanlık'ta danışmanlıklarda bulundu. Bahçeşehir Üniversitesi Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yüksek lisans öğrenimi devam ediyor. AK Parti Karşıyaka İlçe Gençlik, İzmir İl Gençlik ve Genel Merkez Gençlik Kolları’nda başkan yardımcılığı yaptı. "Yönünü Şaşıran Ok" kitabının yazarıdır. Emre Cemil Ayvalı evlidir. Emre Cemil Ayvalı 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir 1. Bölge Bölgesi, 6'nci sıradan millet vekili adayı oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ