Tatil süresince cilt, deniz, büyüme ve rüzgarın gücü oldukça yıpranıyor. Güneş kremleri gözeneklerinizi temizlemek için güneş... Cildin bakımı, kaybedilen nemin korunması ve yeniden canlandırılması gerekiyor. Tatilde cildinize uygulayabileceğiniz en önemli şey, cildinizi nemlendirmek ve arındırma hareketlerinin yanı sıra dikkat dağıtma hareketlerini de kullanabilmenizdir.

Cildimiz güneş ve rüzgarın etkisiyle yıpranır

Tatil süresinde cilt güne ve rüzgarın etkisiyle yıpranır. Alman güzellik teknoloji devi Geske, evde kullanıma uygun dermatolojik cihazlar ve yapay zeka desteği ile cildinizin ihtiyacı analiz ederek kişiye özel çözümler sunuyor. Cildinizin nem seviyesini ölçüyor, gözenekleri temizliyor ve gözenekleri temizleyen geri dönüşümü olan canlıları geri dönüştürüyor. Tatil dönüşlerinde cildinizin sağlığını ve parlaklığını geri kazanmak için Geske cihazları ile evde profesyonel cilt bakımı yapma tam zamanı!

Geske ile cildinize can verin

Hareketlerinizde cildinize uygun hareket ettiğinizden ve hareketlerinizi kısıtladığınızdan emin olun. Güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korunmak için tatil boyunca önlemler güneş kremleri gözeneklerinizi tıkayabilirsiniz.

Cildi temizleyen ve termal özellikleriyle nem dengesi sağlayan Geske Sonic Thermo Yüz Fırçası, daha canlı ve genç bir cilt için özel bir teknoloji sunuyor. Advanced sonic blog teknolojisi ile cildinize masaj yapan Sonic Thermo Yüz Fırçası, tatil sonrası gözeneklerde biriken kir ve yağ kalıntılarını etkili bir şekilde temizliyor.

Cilt pürüzsüzleşiyor

Yenilenme sürecini daha da etkili kılmak için cildin derin katmanlarını uyaran Canlandırıcı Kuvars Silindir, 14.000 saniyede bir sonik şifreleme ile hassas olarak hedeflenen bölgelere uygulanan cildi pürüzsüzleştiriyor ve ince çizgilerle savaşıyor. Bu sayede, cildin doğal parlaklığı çıkarılarak ciltteki sorunların giderilmesi ve sonuçların elde edilmesi hızlandırılıyor.

Tatil dönüşünde cildinizin sağlığını ve parlaklığını geri kazanmak için Canlandırıcı Kuvars Silindir ile cildinizi yenileyerek ve sıcak havaların sizi yıpratmasına izin vermeyin. Geske ile cildinizin doğal güzelliğini ve canlılığını yeniden keşfedin!

Kaynak: HABER MERKEZİ