Gönül Dağı dizisinden ayrıldıktan sonra 'Selahaddin Eyyubi' dizisiyle ekranlara dönen Gülsim Ali İlhan, Hindistan'ın ünlü magazin dergisinin kapağına konuk oldu. Hi Celeb kapağında yer verdiği oyuncunun tanıtımını şu cümlelerle yaptı: 'Türk televizyonunda kendine yer edinmiş büyüleyici bir oyuncu. 1995 yılında Bulgaristan'ın Rusçuk kentinde Türk bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen sanatçının yolculuğu, modellik dünyasında başladı. Çok dilli yeteneği (Türkçe, Bulgarca, İngilizce ve Japoncayı akıcı bir şekilde konuşabilmesi) onun uluslararası çekiciliğine işaret ediyor. Genç yaşta Brezilya'da düzenlenen "Dünya Ford Modelleri" yarışmasında ülkesini temsil ederek prestijli "Süper Model Ford Modelleri Bulgaristan" yarışmasını kazandı.

Ekran Resmi 2024 06 07 16.02.08

ÜRETKEN BİR KARİYER

2012 yılında podyumdan beyaz perdeye geçiş yapan Gülsim, ilk kez tarihi drama “Balkanlar 1912”de rol aldı. Bu, çeşitli türlere yayılan rollerle üretken bir kariyerin başlangıcı oldu. Başta Diriliş Ertuğrul dizisindeki Aslıhan Hatun karakterini canlandırması olmak üzere tarihi performanslarıyla büyük beğeni topladı. Bu rol onun bir dönem ortamında güç ve zarafeti somutlaştırma yeteneğini sergiledi.

Ekran Resmi 2024 06 07 16.11.21

'BÜYÜLEYİCİ BİR VARLIĞA SAHİP'

Gülsim'in çok yönlülüğü tarihi dramaların ötesine uzanıyor. “Hanım Köylü” gibi aile komedileri ve “Son Çıkış” gibi gerilim filmleriyle seyirciyi büyüledi. “Gönül Dağı” dizisindeki son başarısı, onun karmaşık duygular ve hikayeler arasında gezinme yeteneğinin altını çiziyor. Gülsim Ali’nin kariyeri onun bağlılığının ve yeteneğinin bir kanıtı. O sadece güzel bir yüz değil; beyaz perdede izleyiciyi kendine çeken büyüleyici bir varlığa sahip. Zengin filmografisi ve sürekli gelişen repertuvarıyla Gülsim Ali, şüphesiz Türk televizyonunda dikkate alınması gereken bir güç ve önümüzdeki yıllarda daha da büyük başarılara imza atmaya hazırlanıyor.'

Muhabir: SERKAN BAYAR