Gülse Birsel, yeni kitabı “Beni Gözünüzde Büyütmeyin” tanıtımı için Gazeteci Fatih Altaylı’nın YouTube kanalına konuk oldu. Keyifli bir sohbette ilerleyen programda oyunculuk sektöründeki set ortamından bahsetti. Kadın ve erkeğin farklı muamelleler gördüğünü anlatan Gülse Birsel, "Sette bir erkek su istese ihtimam gösterilir, bir kadın su istese kapris yapıyor gibi davranılır." dedi. "Aaa, sahiden öyle mi? Ben tam tersi diye düşünüyordum." diyen Fatih Altaylı, ünlü ismin bu konudaki her cümlesine hayretler etti. 

Ekran Resmi 2024 06 19 09.49.31

SİYASETE GİRME ŞARTLARI GÜLDÜRDÜ

Öte yandan Gülse Birsel siyasete girme şartını da açıkladı ve  “Birkaç şartım var siyasete girmekle ilgili…” diyen Birsel, “Ben öğlen 1’de kalkıyorum. Bazen 12’de. Döpiyes giymem iyi taşıyamıyorum. Bir kadın siyasetçi ayakkabısı var. Meral Hanım da giyer. Ucu yuvarlak, babet değildir de böyle babetin kısa topuklusu gibi… Siyasette bir iktidar alanı istiyorsanız. O ayakkabıları giyeceksiniz. Çok da ayakta duruyorlar. Ten rengi pantolon çorabını da giyince onların içine böyle patlıcan karnı yarık oluyor ayakkabı. Ve iktidar alanı istiyorsan siyasette o karnıyarığı giyeceksin” ifadelerini kullandı.

Birsel’in anlattıklarına gülen Altaylı , “Orada rahat ol. Mesut Yılmaz da 11’den önce kalkmazdı. Koca Başbakan…” karşılığını verdi.

Kaynak: DEMET SAROVA