Gökhan Günal, eşi Gülşah Çomoğlu'nun cenazesinden birkaç gün sonra sosyal medya hesabında aile fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta, 2 yaşındaki kızları Pera'nın da olduğu bir anları görülüyor.


Unutma Beni, Yüksek Sosyete, Kasaba Doktoru'nun aralarında yer aldığı birçok dizide rol alan oyuncu Gülşah Çomoğlu, kanser sebebiyle hayatını kaybetmiş, doğum günü olan 30 Mayıs'ta toprağa verilmişti.

Paylaşımının altına "Bizi her zaman böyle hatırlayın" notunu düşüren Günal, bu şekilde eşine olan özlemini ve anılarını dile getirdi. Çomoğlu'nun kuzeni oyuncu İlayda Alişan da gönderiye yorum yaparak ailenin yanında olduğunu ifade etti.

Çomoğlu'nun eşi Gökhan Günal, cenazeden günler sonra sosyal medya hesabında aile fotoğrafını paylaştı.

Gökhan Günal, 2 yıl boyunca kanserle mücadele eden eşi Gülşah Çomoğlu'nun vefatını, "Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımızın annesi Gülşah Çomoğlu'nu maalesef kaybettik." sözleriyle duyurmuştu.

Günal, 2 yaşındaki kızları Pera'nın da olduğu aile fotoğrafını paylaşarak "Bizi hep böyle hatırlayın" notunu düştü. Çomoğlu'nun kuzeni oyuncu İlayda Alişan da gönderiye yorum yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ