Trendyol Süper Lig devi Beşiktaş'ın ve A Milli Takım'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un uzun süredir takımdan ayrılığı gündemdeydi. Avrupa'nın birçok dev takımıyla adı anılan Semih Kılıçsoy'un geleceği netlik kazandı. 19 yaşındaki oyuncu, Almanya Bundesliga'ya gitmeye hazırlanıyor.

SEMİH KILIÇSOY REKOR BEDELLE AYRILIYOR

Ülkemizin son yıllarda yetiştirdiği en büyük yıldız adayları arasında yer alan Semih Kılıçsoy'un Türkiye kariyeri kısa sürdü. Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dev takımların radarına giren Semih Kılıçsoy tercihini Bundesliga'dan yana kullandı. Alman basınında yer alan habere göre; Bundesliga'nın son şampiyonu Bayer Leverkusen, Semih Kılıçsoy'un transferinde mutlu sona ulaştı. Kırmızı-siyahlı ekibin, Beşiktaş ve Semih ile anlaşmaya vardığı haberde açıklandı.

5 YILLIK İMZA VE REKOR BONSERVİS

Alman basınında, Semih Kılıçsoy için çıkan haberin detaylarında, iki kulüp ve oyuncu arasındaki anlaşmanın bilgileri de yer aldı. Buna göre; Bayer Leverkusen, Semih Kılıçsoy ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Öte yandan, Alman ekibinin Beşiktaş'a 25 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği kaydedildi. Transfer bu rakam üzerinden gerçekleşirse yıldız santrfor Beşiktaş tarihinin en pahalı satışı olacak.

DEVRE ARASINDA TAKIMA KATILACAK

Semih Kılıçsoy'un Alman ekibine ne zaman katılacağı da belli oldu. Avrupa'nın 5 büyük liginde transfer döneminin bitmesinden dolayı, Semih Kılıçsoy'un ara transfer döneminde Leverkusen'e katılacak. 

Editör: Bedirhan Altundağ