Alper Kul, ceviz yatırımında beklediği başarıyı elde edemediğini açıkladı. "Zaten Şov" programında konuşan ünlü oyuncu, ithalat vergilerinin düşmesi sonucu Amerikan cevizinin limana 83 liraya inmesinin yerli üreticiyi zor durumda bıraktığını belirtti. Yüksek ilaç ve gübre maliyetlerinin de üretimi zorlaştırdığını söyleyen Kul, esprili bir dille ceviz işinin bir gün başarılı olacağını umduğunu ifade etti. Türkiye'deki üretici sorunlarına dikkat çeken oyuncu, yaşadığı zorlukları paylaştı.

Alper Kul, ceviz yatırımında umduğunu bulamadığını itiraf etti. "Zaten Şov" programında konuşan oyuncu, ithalat vergilerinin düşmesiyle Amerikan cevizinin limana 83 liraya indiğini ve bu durumun yerli üreticiyi zor durumda bıraktığını açıkladı. Kul, ayrıca yüksek ilaç ve gübre maliyetlerinin de üretimi zorlaştırdığını belirtti. Esprili bir dille ceviz işinin bir gün başarılı olacağına inandığını söyleyen oyuncu, Türkiye'deki üretici sorunlarına dikkat çekti.

'Güldür Güldür'le ekranlarda olan Alper Kul, Aralık 2012'de meslektaşı Aylin Kontente ile nikâh masasına oturmuştu. Arel ve Leo adında iki oğlu olan oyuncu gözlerden uzak sakin bir hayat sürüyor.

Melis İşiten'in sunduğu "Zaten Şov" programının konuğu olan Alper Kul samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

İşiten'in, başarısız bir yatırım anısını sorması üzerine Kul, "Ceviz" yanıtını verdi. Herkesin gülmesi üzerine ise oyuncu "Gülün gülün, bir gün tutacak o ceviz" dedi.

Alper Kul, ceviz yatırımının neden beklediği sonucu vermediğini ise esprili bir şekilde açıkladı.

Türkiye'deki üretici sorunlarına dikkat çeken oyuncu, "İthalat vergileri yüzde 45'ten yüzde 5'e düştü, Amerikan cevizi limana 83 liraya iniyor; biz bunu kaça satalım" diyerek durumu özetledi.

Alper Kul devamında ise "İlaçlar çok pahalı, gübreler çok pahalı" diyen üretimin zor olduğunu söyledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ