Soruşturmanın ilk gününden bu yana cinayeti yakından takip eden Gülben Ergen, yaşanan trajediyi büyük bir üzüntüyle dile getirdi. Ergen, “Beni doğup büyüdüğüm evimde annem, amcam, ağabeyim ve komşum boğarak öldürdüler. Nefesimi kestiler. Yengelerim ve tüm akrabalarım yardım etti. Çırpındım ama dinlemediler, canımı aldılar. Hakkımı arayın,” şeklinde sert bir açıklamada bulundu.

Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu! Gülben Ergen isyan etti - Sözcü

8 yaşındaki Narin Güran, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolmuştu. Yapılan aramaların 19. gününde ise küçük kızın cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde bulundu.

İsmail Kılıçarslan Gülben Ergen'i hedef aldı: Bu ünlümsünün asistanlarından  biri Narin duyarı kasmaya, diğeri havuzdaki performansı kazanca  dönüştürmeye devam ediyor olabilir

8 yaşındaki Narin Güran cinayetine dair yürütülen soruşturma sona erdi. Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili olarak, HTS kayıtları ve DNA incelemeleri dahil olmak üzere tüm deliller savcılığa sunuldu. Amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar hakkında, iştirak halinde çocuğu kasten öldürme suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. Soruşturmanın sonuçlanmasının ardından ünlü sanatçı Gülben Ergen, Narin’in ailesine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Gülben Ergen, "Beni doğup büyüdüğüm evimde annem, amcam, ağabeyim ve komşum boğarak öldürdüler. Nefesimi kestiler. Yengelerim ve tüm akrabalarım buna yardım etti. Çırpındım ama dinlemediler, canımı aldılar. Hakkımı arayın," ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ