Dizinin en sevilen karakterlerinden biri, Gönül Dağı dizisinden ayrıldı haberi, Gönül Dağı hayranlarını büyük bir şok yaşattı. Gönül Dağı dizisinde Taner, Veysel ve Ramazan'ın hikayesini anlatan yapım, yeni sezon çalışmalarına hızla devam ediyor. Cumartesi akşamlarının en popüler dizilerinden biri olan Gönül Dağı, beklenmedik bir gelişmeyle karşılaştı. Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu'nun başrollerini paylaştığı Gönül Dağı, 9 Eylül'de dördüncü sezonuna başlayacak.

17574569-1200x824-1-1693319589

Cumartesi akşamlarının en sevilen ve izlenen dizisi Gönül Dağı, beklenmedik bir ayrılık haberiyle sarsıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın raporuna göre, Zahide karakterini canlandıran Ecem Özkaya, Gönül Dağı dizisinden ayrıldı.

gonul-dagi-zahide-kimdir-664-body

Sefer ile yaşadığı aşkla izleyicilerin gönlünde taht kuran Zahide'nin diziden neden ayrıldığı hakkında kesin bir bilgi şu ana kadar verilmedi.

Köprü Film'in başından beri dizinin ana kadrosunda yer alan Ecem Özkaya'dan ise henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

gonuldagi-20bolum-zahide-sefer

Zahide'nin ayrılık haberini gören dizi takipçileri, "Hepten yarım kaldık", "Sefer'e yazık oldu", "Bahtsız Sefer yüzü hiç gülmüyor", "Neden ayrıldı acaba?", "Zahidesiz de olmaz ki" gibi yorumlarda bulundular.

Eskişehir'de çekimleri gerçekleştirilen Gönül Dağı dizisi, yeni sezonunda ileri bir dönemi konu edinecek. Amca oğullarının başına gelecek olaylar merakla bekleniyor.

Son olarak 103. bölümle sezon finali yapan Gönül Dağı, önümüzdeki hafta hikayesine kaldığı yerden devam edecek.

Diziden ayrılan Ecem Özkaya'nın ise yeni projeleri üzerinde çalışacağı öğrenildi.

Gonul-Dagi-30-Bolum

BİRSEN ALTUNTAŞ

Editör: Funda Işık