Ay Yapım imzalı, Hilal Saral’ın yönetmenliğinde 11 Eylül Çarşamba günü NOW’da izleyicilerle buluşacak ‘Leyla: Hayat…Aşk…Adalet…’ dizisinde Gonca Vuslateri, hayat verdiği “Nur” karakteriyle uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir rolle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ekran Resmi 2024 09 09 14.04.06

DİZİYİ ANLATTI

Kısa bir süre önce bebeğini kucağına alan ve uzun bir aranın ardından televizyon ekranlarına dönen Gonca Vuslateri, ‘Nur’ karakteriyle illgili konuştu.  Ünlü isim; 'Çocukluğumuza döndüğümüz zaman bizi karşılayan şeyler kimi zaman oyuncaklar, hediyelerken kimi zaman da söylenmemiş duygulardır” demişti rahmetli Doğan Cüceloğlu.  İnsanın er ya da geç dışavurduğu bu duygular hayatın bizi hangi kimliğe büründürdüğü ile ilgili elbette. Duygularımızın dışarı çıkmak için içinden geçtiği o koridor bizim büyüme ve hayatı anlamlandırma serüvenimiz olunca tabii işler değişir, herkes pastadan payını alır.

Ekran Resmi 2024 09 09 14.04.24

'BEN BİLE MERAKLA BEKLİYORUM'

Leyla, çocukluğuna dair kuvvetli bir duygunun pimini çekecek ve yaşanmamış çocukluklar, talihsiz hayatlar, kendine anlam arayan öksüz ruhlar ortaya saçılacak. Nur da bu anlam boşluğunda bir direnişçi aslında ve yöntemleri insanoğlunun “kolayına gelen” güdüsüne yenik yazık ki. Fakat o da bir zamanlar çocuktu diyecek ve hayatla olan kavgasındaki haksız rekabetini de izleyip göreceğiz. Rollerimiz, geçici kimliklerimiz dahi olsa perde arkasındaki tonlarca anıyı sımsıkı kavramak zorunda bir oyuncu. Birlikte oynadığım meslektaşlarım öyle iyi oyuncular ki vicdanımızda çok iyi bildiğimiz ve hala dünyanın gündeminde olan bir entrikayı seyirciye Hilal Saral yönetmenliğinde bambaşka bir renkle sunuyoruz. Bu sezonun en heyecan verici işlerinden biri olacağı kuşkusuz. Ben bile merakla bekliyorum bölümleri.dedi. 

Q2 S C E G8 Ld U Cr6 I Yd Fq405 Q-1

KIZINA ASYA İSMİNİ VERDİ

Gonca Vuslateri, geçen ekim ayında hamile olduğunu açıklamıştı. 7 aydır birlikte olduğu sevgilisiyle mutlu bir ilişkisi olduğunu belirten Vuslateri, anne olmayı istemediğini ancak bu durumu kabul ettiğini söylemişti. Ünlü isim minik kızını kucağına aldı. Vusalteri'nin yakın dotu Başak Sayan yaptığı paylaşımla doğum haberini duyurdu. Vuslateri ve eşi kızlarına Asya ismini verdi.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY