USA Today'e konuşan kasaba polis departmanı sözcüsü, Oro Vadisi'ndeki El Conquistador Golf Kulübü'ne yetkililerin çağrıldığını söyledi. 57 yaşındaki Rick Messina, çimleri biçerken aniden öfkeli bir arı sürüsünün saldırısına uğradı. Arılar onu defalarca soktu. Messina, trajik şekilde hayatını kaybettiği yerel bir hastaneye kaldırıldı.

İŞ YERİ KAZASIYDI!

El Conquistador Golf Kulübü, yaptığı açıklamada bu ölümü "trajik bir iş yeri kazası" olarak nitelendirdi ve arı sokmalarının komplikasyonları nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. Saldırıdan sonra El Conquistador çalışanları golf kulübündeki 45 deliğin her birini denetledi.

SEYAHAT EDEN GRUP

Hiçbirinde arı veya kovan izine rastlamadı. Kulüp açıklamasında, "Görünüşe göre Rick, seyahat eden bir arı sürüsü tarafından saldırıya uğramış" ifadelerini kullandı. Rick Messina, Temmuz 2022'den beri burada çalışıyordu. Kulüp, "Rick; olağanüstü çalışma ahlakı, pozitif kişiliği ve görevlerine olan sarsılmaz bağlılığıyla tanınan ekibimizin özverili ve sevilen bir üyesiydi" dedi.

LÜTFEN DİKKATLİ OLUN

Oro Valley Kasabası; bölgedeki kişilere, yaban hayatına ve zehirli hayvanlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. "Yaz dönemi, arı sürülerinin en yoğun olduğu mevsimdir, bu nedenle lütfen dikkatli olun" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ