İki teknik adamın da bütün oyuncularını görmeye çalıştığı maç gol düellosuna sahne olurken 90 dakika sonunda sahadan istediğini alarak ayrılan taraf 5-3’lük sonuçla ev sahibi Başakşehirspor oldu. Başakşehir Belediyesi Şehit Erdem Özçelik Stadı’nda oynanan maçta iki takım da kıran kırana bir oyun ortaya koydu.


ÖZBEY: EKSİKLERİMİZİ GÖRME ŞANSI YAKALADIK
Başakşehirspor Teknik Direktör Ünal Özbey, Avcılar Tahtakale Kartalları FK Başkanı Yılmaz Canpolat'a teşekkür ettiklerini belirterek; " Güzel dostça bir hazırlık maçı oldu. Eksiklerimizi görme şansını yakaladık. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda gençlere ağırlık vereceğiz. Geçtiğimiz sezon kadromuzdan 5 oyuncu ayrıldı. Mevcut kadromuzu koruduk. Bunun yanı sıra genç takımdan oyuncu takviyesi yaparak yeni sezona en iyi şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.” dedi.


ASLANYAVRUSU: EKSİKLERİMİZİ GÖRMÜŞ OLDUK
Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları FK Teknik Direktörü Murat Aslanyavrusu da maç sonu değerlendirmesinde takımın ortaya koyduğu futboldan memnun olduğuna değinerek “İlk hazırlık maçta eksiklerimizi görmüş olduk. Sezona başlamadan 3-4 takviye yapıp ligde fırtına gibi eseceğiz. Hazırlık maçlarını her zaman bir lig maçı ayarında tutarsak ligde şampiyonluğa oynamış olacağız. Tüm takımlara başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Muhabir: İskender Kordu