Gladyatör II'nin ilk gösterimi yapıldı ve tepkiler sosyal medyaya yansıdı. 2000 yapımı filmin devamı, Los Angeles'taki Paramount Stüdyoları'nda gösterildi. Medya kuruluşları ile sinema eleştirmenleri, başrollerinde Denzel Washington, Paul Mescal ve Pedro Pascal'ın yer aldığı filmi ilk kez görme fırsatı yakaladı.

LUCİUS GERİ DÖNÜYOR

Ridley Scott'ın yönettiği Gladyatör II'de Mescal, ilk filmde imparator Commodus'un yeğeni olan Lucius Verus II'yi canlandırıyor. Lucius, köleliğe zorlandıktan sonra Roma'ya geri döner ve hükümdar olarak değil, intikam ve güç peşinde koşan bir gladyatör olarak savaşır. Roma'nın ihtişamını halkına geri vermeyi hedefler...

TÜRKİYE TARİHİ: 21 ŞUBAT

Oyuncu kadrosunda ayrıca Connie Nielsen, Joseph Quinn, Derek Jacobi, Rory McCann, Fred Hechinger, Matt Lucas, May Calamawy, Tim McInnerny, Peter Mensah ve Alec Utgoff yer alıyor. Film 22 Kasım'da ABD'deki sinemalarda gösterime giriyor. Ülkemize ise 21 Şubat 2025'te gelecek.

HEPSİ BEĞENDİ

Gladiator II için salona toplanan eleştirmenlerin tamamı, filmi çok beğendi. Senaryosu çok beğenildi ve film için "Epik" yorumu yapıldı. Devam filminin, ilkinin başarısını geçip geçemeyeceğini ise zaman gösterecek.

Muhabir: Münevver Beyza Morgül