2020-2021 Süper Lig sezonunda Hatayspor'da forma giyen ve kısa süre kaldığı ülkemizde performansıyla farkını ortaya koyarak dikkatleri üzerine çeken Gabonlu forvet Aaron Boupendza, sezon sonunda kulübü Cincinnati ile yollarını ayırarak bonservisini eline almıştı. 29 yaşındaki oyuncu, yeniden ülkemizde forma giymeye hazırlanıyor.

AARON BOUPENDZA, TRABZONSPOR İLE ANLAŞTI

Henüz istediği tarzda bir santrfor takviyesi yapamayan Trabzonspor bu kez farklı bir isme yöneldi. Bordo-mavili ekip, Türkiye'de forma giyen ve o dönem performansıyla göz doldurarak Avrupa'nın ve Süper Lig'in dev ekipleriyle anılan Aaron Boupendza'yı kadrosuna katıyor. Fırtına, bonservisi elinde olan yıldız oyuncu ile anlaşmaya vardı. 1.80 boyundaki oyuncunun Trabzonspor için şehre giderek sağlık kontrollerinden geçeceği öğrenildi. Başarılı santrfor oyuncusu yapılacak kontrollerin ardından kendisini 3 yıllığına Trabzonspor'a bağlayacak imzayı atacak.

GOL KRALI OLMUŞTU

Türkiye'de sadece 1 sezon forma giyen Aaron Boupendza, Hatayspor forması ile gol krallığı tacını takmayı başarmıştı. 2020-2021 sezonunda Akdeniz ekibinin formasını terleten oyuncu, Süper Lig'de attığı 22 golle gol kralı olmayı başarmıştı. Yıldız oyuncuyu, 19 golle o dönem Beşiktaş'ta forma giyen Cyle Larin takip etmişti.

Editör: Bedirhan Altundağ