Üst üste 3'üncü şampiyonluğunu isteyen Galatasaray'da yönetim işleri sıkı tutuyor. Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden sarı-kırmızılılar, iç transferde ilk adımını resmen atmaya hazırlanıyor. 

VICTOR NELSSON'A ZAMLI YENİ SÖZLEŞME

Galatasaray Yönetimi, Victor Nelsson için kolları sıvadı. Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Danimarka Millî Takımı’nda sergilediği performansla İtalyan ve İspanyol kulüplerinin radarına giren başarılı Victor Nelsson'un 2026’da bitecek sözleşmesi uzatılacak. Ayrıca yıllık ücretinde de iyileştirme olacak. Sezon başına 1 milyon euro alan Nelsson’a 1,3 milyon eurodan 2028’e kadar anlaşma önerilecek.

OLASI BİR AYRILIĞA HAZIRLIKLI YAKALANMAK HEDEFLENİYOR

Davinson Sanchez ile Abdülkerim Bardakcı’nın arkasında üçüncü stoper konumunda olan ve Fiorentina’nın yakın takibindeki Nelsson ile yapılacak yeni anlaşma bir anlamda kendini garantiye alma anlamı da taşıyacak. Çünkü Davinson Sanchez’in iyi bir rakama Avrupa’ya satışı söz konusu. Bir ara Avrupa’ya gitmeyi çok isteyen ancak yönetimin izin vermediği Nelsson devamında yedek kalmasını da içerlemiş ve bunu sözlü olarak da dile getirmişti. Ancak şu anda rotasyonlu kullanılan Danimarkalı oyuncu sarı kırmızılı kulüpte mutlu ve huzurlu görünüyor.

Kaynak: Haber Merkezi