Olay, dün gece saat 23.30 sularında Kazım Karabekir Mahallesi'nde gerçekleşti. Maskeli bir şüpheli, elindeki silahı sokak üzerinde bulunan bir tabela dükkanına doğru yönlendirerek ateş açmaya çalıştı. Ancak ilk denemesinde silahın tutukluk yapması sebebiyle başarılı olamadı.

Silahın tutukluk yapmasının ardından şüpheli, ara sokaklara girerek silahı doldur-boşalt yaparak düzeltmeye çalıştı. Daha sonra ikinci kez aynı dükkanı hedef alan şahıs, tabelaya doğru 5 el ateş ederek olay yerinden uzaklaştı. İş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen bu olayda şüphelinin rahat tavırları dikkat çekti.

İş yeri sahibi Ramazan Kaya, olayı şöyle anlattı: "Oğlum akşam iş yerinden çıkıp evine gidiyor. Kısa bir süre sonra, muhtemelen planlı bir şekilde gelip saat 23.30 gibi burayı hedef aldı ancak silahı tutukluk yaptı. Daha sonra ara sokağa girip silahını düzeltmeye çalıştı. Sonrasında tekrar dönüp tabelaya 5 el ateş etti. Biz de camları kapattık, polisler geldi ve yardımcı oldular. Muhtemelen alt sokakta maskeli ve mont giymiş bir genç, yaklaşık 19-20 yaşlarında, kilolu biri olabilir. Mahallede 30 yıldır işletme sahibiyiz, mahalle sakinleri bizi tanır."Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı ve şüphelinin kimliğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA