New York Polisi, Brooklyn'in Doğu Flatbush semtindeki bir evde meydana gelen patlamada en az dört kişinin yaralandığını söyledi. Patlama, Farragut Yolu ile Foster Caddesi arasında bulunan iki katlı eve ciddi hasar verdi.


YÜZLERCE İHBAR


Polis, bodrum katında meydana gelen patlamaya ilişkin yüzlerce ihbar aldıklarını söyledi. Çok sayıda itfaiyeci de olay yerine gitti. Yaralılar arasında bulunan bir adamın durumunun ciddi olduğu belirtildi.


CADDE BOYU CAMLAR


Memur Tom Currao, ekipler geldiğinde dışarıda iki kurban ve binanın en üst katında iki kurban bulduklarını söyledi. Currao'ya göre; cadde boyunca cam kırıkları vardı ve belirgin yapısal hasar kaydedildi.


GAZI KESTİLER


Currao, patlamanın meydana geldiği eve bitişik iki evin de tedbir amaçlı boşaltıldığını, bloktaki dört binanın gazının kesildiğini söyledi. İtfaiye şefi, cadde boyundaki evlerde endişe verici noktalar tespit etmesi üzerine binaların sağlamlığının araştırılması için talepte bulunduklarını söyledi. Patlamanın nedeni araştırılıyor ancak komşular yoğun gaz kokusu aldıklarını ifade etti.
 

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL