Kit Harington, baba olmadan önce alkol bağımlılığından kurtulduğu için kendisini şanslı hissettiğini söyledi. Ünlü yıldız, GQ'ya açıklamalarda bulundu. Aktör, 2019 yılında "Game of Thrones" dizisinin finalinden önce rehabilitasyona gitti.

BENCE İMKANSIZDI

37 yaşındaki Kit Harington ayıklığıyla gurur duyuyor! Harington, "Çocuk sahibi olmadan önce ayık kalabildiğim için çok şanslıyım" dedi. Çünkü bir dönem, tekrar içmemenin kendisi için fiziksel ve duygusal olarak imkansız olduğunu düşünüyordu.

KÖTÜ ETKİLENMİŞTİ

Jon Snow'u canlandıran Harington, 2019'da rehabilitasyon merkezine gittiği belirtti. Ünlü oyuncu, "Game of Thrones" dizisinin final bölümünün yayınlanmasından önce "stres ve alkol kullanımı" nedeniyle problemler yaşıyordu. Bu durum onu ​gerçekten çok etkilemişti.

KENDİMDEN NEFRET EDERDİM

Harington, GQ'ya, "Çocuklar her şeyi değiştirir. Onlardan önce sadece kendimi düşünüyordum. Ama çocuklarla, benmerkezci olma şansınız yok. Sizi bundan mahrum bırakıyorlar. Ve bu harika bir hediye. Alkol kullandığım dönemde aynaya bakar ve kendime küfür ederdim. Kendimden nefret ederdim" dedi. Harington'ın, "Game of Thrones" dizisinde rol alan eşi Rose Leslie'den iki çocuğu var.

Muhabir: Eray Erginbaş